Prvi post

Pretpostavljam da bi prvi post trebao biti nadahnjujući i inspirativan, tako da se posjetioci što češće vraćaju na ovu stranicu…… ali nažalost…. nemam inspiracije….

Stranica/blog je nastala zbog dva razloga:

  • kao prvo – domena je besplatna i dolazi s predinstaliranim WordPress-om
  • kao drugo – da podjelim par “trikova” iz AutoCAD-a za koje znam da dobro dođu u radu

Zadnjih par godina sam radio kao predavač AutoCAD-a (“CAD specijalist” je službeni naziv), a i godinama sam korisnik AutoCAD-a pa sam s vremenom uocio da puno ljudi koristi AutoCAD na krivi način – tj. uvijek postoji brži i jednostavniji način (rekao bih – elegantniji način). Od korištenja blokova, atributa, tablica do sitnica poput spajanja linija i mjenjanja kota…..

Potrudit ću se što logičnije posložit predavanja

 

Osim o AutoCAD, biti će malo o astronomiji. Član sam dviju udruga –  AAD Rijeka i Astrovizije. Tako da ću postavljati informacije o predavanjima, snimanim prilozima i slično.

 

I za kraj,  planinarenje. Član sam novog planinarskog društva “Pljusak” pa osim  informacija o izletima, dobit će te i  informacije o “Općoj planinarskoj školi” (osnovnoj školi za planinare koju morate završit ukoliko želite bit vodič ili markacist)…

Svakako imajte na umu da mi je ovo prvi susret s WordPress-om pa još otkrivam kako se u njemu radi…

 

Milan

 

p.s.

Jedan sam od onih koji smatraju da znanje i informacije moraju biti besplatni i svima dostupni, tako da sve moje     informacije/savjete/predavanja slobodne djelite s drugima 😉

 

 

Similar Posts